Na festivale Dance with Air zaútočí na fanúšikov aj punková skupina Zóna A

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 10:34 • 2 min
Na festivale Dance with Air zaútočí na fanúšikov aj punková skupina Zóna A

BRATISLAVA - Na festival Dance with Air 23. mája v Bolerázi mieri aj kultová punková kapela Zóna A. Koňýk, Revo, Lump Čupe a Tuleň odpália na letisku v Boleráze tie najväčšie hity, medzi nimi Útok na špicu hitparády, Nebuď hlúpa, Kde ste boli, Potopa či Bolerázske dievčatá. Známi punkeri sa na festival veľmi tešia a publiku predstavia aj nové skladby.

slovakia

left justify in out

Festival Dance with Air si na letisku v Boleráze vychutnajú priaznivci dobrej hudby, letectva, cestovania či divadla. Nebude chýbať ani pestrý program pre deti a dobré jedlo. Už 23. mája si okrem koncertu Zóny A na svoje prídu aj fanúšikovia headlinera festivalu Petra Nagya, skupín Slobodná Európa, Chiki-Liki Tua, Karpatské chrbáty, Grobiani a Ramones Bratislava.

 

„Zahráme všetky naše hity. Odznie aj moja obľúbená skladba Nebuď hlúpa, zahráme dve nové piesne Ja už nebudem piť a Dneska idem von. Tešíme sa na publikum, lietadlá a Peťa Kollera a Jura Rybana z Openrocku,“ povedal pre médiá Peter „Koňýk“ Schredl, spevák a líder kapely Zóna A.

 

Zóna A vystúpi na festivale Dance with Air v aktuálnej zostave Peter Koňýk Schredl (spev), Martin Revo Revický (gitara), Miro Lump Čupe Lederleitner (basa) a Tomáš Tuleň Vojtek (bicie). Skupina je na scéne už 30 rokov, na konte má 9 albumov, viacero kompilácií a stovky koncertov.

 

„Minulý rok, ktorý bol v podstate nultý ročník a skúška, či majú ľudia v regióne záujem o podujatie podobného typu, prišlo 700 ľudí. Bolo to pre nás veľmi príjemné prekvapenie. Vzhľadom na priaznivé ohlasy a tohtoročný pestrý program očakávame minimálne raz takú návštevnosť. Keďže piloti z aeroklubu, aj my ako organizátori koncertov a prevádzkovatelia hudobných klubov to všetko robíme ako nadšenci a fanúšikovia, je to veľmi cítiť na príjemnej a pohodovej atmosfére festivalu,“ uviedol pre médiá Juraj Ryban z agentúry Openrock.

 

Pre milovníkov adrenalínu bude k dispozícii slovenská novinka - simulátor 3G preťaženia. Milovníkov cestovania čaká komentovaná videoprojekcia slovenského cestovateľa a fotografa Viťa Filu. Deti zabaví bábkové divadlo Žužu, úspešný spisovateľ detských knižiek Braňo Jobus či moderátori detskej relácie Fidlibum. Po skončení denného a večerného hudobného programu bude veľkolepá zábava pokračovať až do rána s Video Oldies party.

 

Na festival Dance with Air bude premávať autobusová kyvadlová doprava zo železničnej stanice Trnava. Podujatie organizuje Združenie Mesto vznešených tónov, Aeroklub Bratislava, MMC a Randal Club v spolupráci s Predpredaj.sk. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk alebo priamo na mieste v deň konania akcie. Informácie si záujemcovia nájde aj na webovej stránke dancewithair.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies