Na festivale Colours of Ostrava vystúpi kapela Imagine Dragons

NETKY.SK • 15 November 2016, 12:00 • 2 min
Na festivale Colours of Ostrava vystúpi kapela Imagine Dragons

BRATISLAVA - Na 16. ročníku českého festivalu Colours of Ostrava vystúpi aj americká rocková kapela Imagine Dragons.

slovakia

left justify in out

"Pre Colours of Ostrava sa stane koncert Imagine Dragons veľkou udalosťou, keďže ide o kapelu, ktorá je v súčasnej dobe na vrchole popularity. Som nadšená, že práve u nás zaznie naživo ich adrenalínový mix gitarového rocku, popu aj elektroniky, ktorý strháva fanúšikov," uviedla riaditeľka festivalu Zlata Holušová. Podujatie sa bude konať od 19. do 22. júla opäť v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave a účasť na ňom už predtým potvrdili nemecká formácia Moderat a anglická speváčka Birdy.


Imagine Dragons vznikli v roku 2008 v Las Vegas a v súčasnosti fungujú v zložení Dan Reynolds, Ben McKee, Wayne "Wing" Sermon a Daniel Platzman. Prvý album s názvom Night Visions vydali v roku 2012, pričom v USA sa z neho predalo už viac ako dva milióny kópií. Vlani vo februári ponúkli druhú štúdiovku Smoke + Mirrors, s ktorou dobyli UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Okrem toho majú na konte aj niekoľko EP nahrávok či koncertných záznamov. Za skladbu Radioactive, ktorá zaznela napríklad aj v sci-fi Hostiteľ (2013), získali dve nominácie na cenu Grammy, pričom jednu sa im podarilo premeniť na víťazstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies