Na festivale Červeník vystúpia Milli Vanilli

NETKY.SK • 30 Január 2017, 10:22 • 2 min
Na festivale Červeník vystúpia Milli Vanilli

BRATISLAVA - Na 52. ročníku festivalu Červeník, ktorý sa uskutoční v dňoch 11. a 12. augusta v rovnomennej obci, vystúpia členovia nemeckej skupiny Milli Vanilli s ich novým projektom Face Meets the Voice. Speváci Fab Morvan a John Davis návštevníkom a návštevníčkam v rámci show Milli Vanilli Experience ponúknu výber najväčších hitov legendárnej formácie z 80. rokov. Vstupenky na podujatie sú dostupné v predpredaji.

slovakia

left justify in out

Milli Vanilli vznikli v roku 1988 v Mníchove. Duo tvorili Fab Morvan a Rob Pilatus. Prvú štúdiovku All Or Nothing vydali v roku 1988. O rok neskôr sa do predaja dostali albumy Girl You Know It's True a 2 X 2. Formácii sa podarilo dostať na vrchol rebríčka Billboard Hot 100 so singlami Baby Don't Forget My Number, Blame It On The Rain a Girl I'm Gonna Miss You. V roku 1990 získali Grammy v kategórii Najlepší nováčik. Britský žurnalista Chuck Philips následne vyhlásil, že na albumoch, ktoré skupina vydala, nespievajú Morvan a Pilatus, ale Jodie a Linda Rocco, Charles Shaw, John Davis a Brad Howell. Po tomto škandále im americká Národná akadémia nahrávacích umení a vied cenu odobrala. Fab Morvan a Rob Pilatus v ten istý rok založili projekt Rob & Fab, v rámci ktorého nahrali jedinú štúdiovku. Tá sa však pre úmrtie spomínaného Pilatusa v roku 1998 nikdy nedostala na verejnosť. Speváci, ktorí sa originálne podieľali na nahrávkach Milli Vanilli, tiež vytvorili vlastnú skupinu The Real Milli Vanilli. Tá predstavila jediný štúdiový album s názvom The Moment of Truth (1991).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies