Na festivale Červeník vystúpi holandská kapela Pussycat

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 13:13 • 2 min
Na festivale Červeník vystúpi holandská kapela Pussycat

BRATISLAVA - Na 51. ročníku festivalu Červeník, ktorý sa uskutoční v dňoch 5. a 6. augusta v rovnomennej obci, vystúpi holandská kapela Pussycat.

slovakia

left justify in out

Formácia pôsobiaca v 70. a 80. rokoch minulého storočia sa preslávila predovšetkým hitom Mississippi. "Fanúšikovia teraz budú mať skvelú príležitosť zaspievať si ho spolu s touto skupinou. Som si istý, že to bude poriadna zábava, aká tu už dávno nebola," uviedol organizátor z agentúry Topfest Dušan Drobný.


Okrem toho sa na podujatí predstaví slovenská kapela Gladiator, ktorá obecenstvu ponúkne hudobnú novinku z ich dielne. "Každý rok sa snažíme program spestriť, poprípade vymeniť nejaké pesničky. Základ sú rokmi osvedčené hity, ktoré si publikum jednoducho pýta. Tento rok však v Červeníku predstavíme aj celkom novú pesničku, ktorú práve nahrávame v štúdiu," prezradil frontman kapely Miko Hladký.

 

Podľa jeho slov kvalita akcie v západoslovenskej obci Červeník každý rok stúpa a členovia päťčlennej rockovej formácie na mieste plánujú zostať aj po vystúpení. "Porozprávame sa s kolegami z brandže, čo je nové, pofotíme sa s fanúšikmi a tak. Koncertovanie je pre nás asi to najpodstatnejšie," uzavrel 43-ročný rodák z Nitry.


V rámci festivalu sa návštevníci a návštevníčky môžu tešiť aj na vystúpenie slovenských interpretov Zuzany Smatanovej a Martina Haricha či kapiel Horkýže Slíže, Hex, Chinaski, Družina a Heľenine oči. Zo susednej Českej republiky sa publiku predstaví kapela Walda Gang. Vstupenky na podujatie sú už v predaji.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies