Na festival Sziget prídu aj Muse, David Guetta a Róisín Murphy

NETKY.SK • 8 Február 2016, 12:03 • 2 min
Na festival Sziget prídu aj Muse, David Guetta a Róisín Murphy

BUDAPEŠŤ - Organizátori maďarského festivalu Sziget zverejnili mená ďalších štrnástich účinkujúcich, ktorí sa predstavia na 24. ročníku podujatia.

slovakia

left justify in out

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na anglickú skupinu Muse, francúzskeho dídžeja a producenta Davida Guettu a írsku speváčku Róisín Murphy. Program podujatia obohatia aj The Last Shadow Puppets, The Lumineers, Jess Glynne, Years & Years, Bullet For My Valentine, Parkway Drive, K.I.Z., The Neighbourhood, Kovacs, DJ Datsik a Rico & Sticks.


Účasť na festivale, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta 2016 v Budapešti, už skôr potvrdili Bastille, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Chvrches, John Newman, Kodaline, M83, Mo, Naughty Boy, Nicky Romero, Parov Stelar, Sigur Rós a Sum 41. Na podujatí bude môcť vystúpiť aj víťaz druhého ročníka súťaže Jednou ranou na Sziget. Do súťaže sa môžu prihlásiť interpreti s trvalým pobytom v Slovenskej alebo Českej republike, alebo kapely, ktorých členovia spĺňajú túto podmienku na 75 percent.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies