Na festival Lodenica príde Chris Norman známy zo Smokie

NETKY.SK • 18 August 2012, 14:14 • 2 min
Na festival Lodenica príde Chris Norman známy zo Smokie

Na festival Lodenica príde Chris Norman známy zo Smokie - Kultúra Na štrnásty ročník hudobného festivalu Lodenica, ktorý sa uskutoční v dňoch 30. augusta až 1.

slovakia

left justify in out

img

Na štrnásty ročník hudobného festivalu Lodenica, ktorý sa uskutoční v dňoch 30. augusta až 1. septembra v Piešťanoch, zavíta anglický rocker Chris Norman. Spevák známy z pôsobenia v skupine Smokie návštevníkov poteší hitmi ako Midnight Lady, Mexican Girl, Don't Play Your Rock'n'Roll to Me či Living Next Door to Alice. Svoje piesne predvedú aj bratia Nedvědovci, Kamelot, Wabi Daněk, po prvý raz i Zuzana Smatanová a nebude chýbať Věra Martinová, Robert Křesťan či Allan Mikušek. Okrem iných vystúpi i česká kapela Čechomor, Petr Spálený či vlaňajší strieborný Český slávik Tomáš Klus.
Ako býva zvykom, účinkujúci sa predstavia na dvoch scenách - Lodenici a Lodeničke, no tento rok aj na treťom pódiu Lodenica Pub. "Je to nová pesničkárska scéna s takisto zaujímavými menami. V piatok sa pri nej uskutoční aj nočný country bál so skupinou Rovers,“ priblížil Dušan Drobný z usporiadateľskej agentúry Duna. Nebude chýbať ani široký sortiment občerstvenia a sprievodné akcie ako škola country tancov, jazda na koni či plavba na dračích lodiach. Športovcov potešia turnaje vo volejbale a vodnom futbale. V kráľovskom mestečku Lodenica bude pripravený bohatý program pre deti, tvorivé dielne, fotovýstava, premietanie filmov, besedy s cestovateľmi, ale i prírodná minifarma s produkciou mliečnych výrobkov. 
Permanentky i jednodňové vstupenky sú v predpredaji v sieti Ticketportal. Permanentka stojí 18 eur, VIP permanentka 40 eur a jednodňová vstupenka na 31. augusta alebo 1. septembra 12 eur. Kompletný program a všetky informácie o podujatí, ktoré sa uskutoční v Campingu Lodenica, sa nachádzajú na webstránke festivalu www.lodenica.sk. 
 
Agentúru SITA informoval PR manažér podujatia Ján Kakaščík. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies