Na festival Colours of Ostrava prídu interpreti Moderat a Birdy

NETKY.SK • 10 November 2016, 14:17 • 2 min
Na festival Colours of Ostrava prídu interpreti Moderat a Birdy

BRATISLAVA - Organizátori českého festivalu Colours of Ostrava zverejnili mená prvých dvoch potvrdených interpretov budúceho ročníka. Festival sa bude konať od 19. do 22. júla opäť v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave.

slovakia

left justify in out

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na nemeckú formáciu Moderat, ktorú tvoria Sascha Ring, známy tiež ako Apparat, a dvojica Gernot Bronsert a Sebastian Szary, ktorí stoja za projektom Modeselektor. "Berlínske trio Moderat patrí v súčasnej dobe k najväčším senzáciám nezávislej elektronickej hudby. Ich živé projekty sú charakteristické kombináciou surového techna, minimalistických elektronických žánrov a úderných vizualizácií, ktoré spolu s čistým vokálom Saschu Ringa tvoria tanečný aj zasnený koncertný zážitok," uviedla riaditeľka festivalu Zlata Holušová.


Na pódiu sa predstaví aj anglická speváčka Birdy, ktorá má na konte albumy Birdy (2011), Fire Within (2013) a Beautiful Lies (2016). "Na to, že tento rok oslávila len dvadsať rokov, stihla toho v hudbe skutočne veľa. V jej prejave sa snúbi neobvyklý talent podopretý éterickým hlasom," povedala Holušová na margo interpretky, ktorá v roku 2012 vystúpila na otváracom ceremoniáli paralympijských hier v Londýne.


Štvordňové vstupenky na Colours of Ostrava sú už v predaji, takisto ako aj miesta na stanovanie, parkovanie či pre karavan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona