Na exhibíciu Tennis Champions v Bratislave prídu Cibulková, Bencicová, Noah i Štěpánek

NETKY.SK • 12 Október 2016, 13:21 • 2 min
Na exhibíciu Tennis Champions v Bratislave prídu Cibulková, Bencicová, Noah i Štěpánek

BRATISLAVA - Už deviaty rok sa v hlavnom meste SR zídu na exhibičnom podujatí pod názvom Tennis Champions súčasné i bývalé hviezdy svetového tenisu. Dejiskom bude 15. novembra 2016 od 18.00 h Aegon Aréna Národného tenisového centra v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Fanúšikom sa predstaví šestica Dominika Cibulková, Belinda Bencicová, Dominik Hrbatý, Yannick Noah, Mansour Bahrami a Radek Štepánek. Posledne menovaný, český deblový špecialista, ktorý pred dvoma mesiacmi získal na OH 2016 v Riu de Janeiro bronzovú medailu, prišiel do Bratislavy predstaviť celé podujatie. "Exhibície som doteraz príliš nehrával, profesionálne mi to nesedelo do programu. Ak som sa pre ne rozhodol, uprednostnil som kvalitu pred kvantitou. Výbornú exhibíciu som si zahral v Prahe s Petom Samprasom, to bol asi môj vrchol, čo sa týka týchto zápasov," uviedol Štěpánek.

 

S ďalšími účastníkmi bratislavskej akcie sa dobre pozná. "Som presvedčený, že podujatie bude veľká zábava pre náš hráčov a najmä pre fanúšikov. Všetkých poznám veľmi dobre. S Dominikou sme sa nedávno stretli v New Yorku na večeri, porozprávali sme sa. Belindu poznám od čias, keď bola ešte malým dievčaťom, keď ju vo Švajčiarsku trénovala mama Martiny Hingisovej. S Yannickom Noahom sme sa nedávno stretli v Davisovom pohári, on sedel na lavičke Francúzska. Dominik Hrbatý je môj ročník, máme za sebou veľa spoločných zápasov. Na súboj proti nemu sa teším špeciálne, mám mu čo vracať. Organizátori zohnali výbornú spoločnosť, teším sa na to," dodal Štepánek, ktorý prezradil, že v budúcej sezóne bude jeho deblovým partnerom na okruhu ATP Kanaďan s českými koreňmi Vasek Pospisil.

 

Organizátori podujatia uviedli, že aktéri exhibície prídu do Bratislavy o deň skôr. Pred exhibíciou si zahrajú s mladými tenisovými nádejami, po samotnej akcii bude nasledovať tlačová konferencia. Program 15. novembra o 18.00 h odštartuje dvojhra Cibulková - Bencicová, nasledovať bude súboj Štěpánek - Hrbatý. Následne sa všetci zúčastnení prestriedajú vo štvorhre. Predaj vstupeniek spustili organizátori 12. októbra, lístky v cene od 15 eur si môžu záujemcovia kúpiť v sieti predpredaj.sk. Víťažok exhibície pôjde na nadáciu Stars4Stars, ktorá podporuje mladé športové talenty na Slovensku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies