Na džezákoch vystúpi aj Esperanza Spalding

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 08:07 • 2 min
Na džezákoch vystúpi aj Esperanza Spalding

BRATISLAVA - Na 41. ročníku Bratislavských Jazzových Dní vystúpi aj americká hudobníčka Esperanza Spalding. Trojnásobná držiteľka Grammy sa v rámci podujatia predstaví so svojim novým projektom Emily's D+Evolution. Koncert sa uskutoční 27. októbra v bratislavskej Starej tržnici.

slovakia

left justify in out

Esperanza Emily Spalding je speváčka, basgitaristka a čelistka. Na konte má štyri sólové albumy. V roku 2011 jej udelili Grammy v kategórii Nováčik roka. O dva roky neskôr získala Grammy za album Radio Music Society (2012) a spolu s Tharom Memorym za inštrumentálny aranžmán jej skladby City Of Roses. Počas kariéry spolupracovala s hviezdami ako Bruno Mars, Stanley Clarke, Patti Austin, Mike Stern či Nicholas Payton.


Tohtoročné Bratislavské Jazzové Dni sa uskutočnia od 23. do 25. októbra a 27. októbra. Počas trojdňovej festivalovej časti v bratislavskej Inchebe sa predstavia už ohlásení Gregory Porter, Snakky Puppy a Fourplay. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Záujemcovia a záujemkyne si môžu zakúpiť lístok na vybraný deň alebo tiež permanentky na tri či štyri dni.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies