Na Dunaji dnes otvorili novú plavebnú sezónu

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 10:03 • 2 min
Na Dunaji dnes otvorili novú plavebnú sezónu

BRATISLAVA - Na Dunaji dnes oficiálne otvorili novú plavebnú sezónu. Prví cestujúci nastúpili o 9.00 h na rýchloloď smerujúcu do Viedne. Prvé tohtoročné vyhliadkové plavby Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava sa začínajú v sobotu 25. apríla plavbou na Devín.

slovakia

left justify in out

Počas tohto dňa bude vyhliadková loď Prešov na plavby po Bratislave v rámci podujatia Bratislava pre všetkých návštevníkom k dispozícii zdarma. "Bratislava je z paluby lode úplne iná. Tie výhľady si rozhodne nenechajte ujsť," povedal riaditeľ spoločnosti Marek Považan.

 

Slovenská plavba a prístavy - lodná osobná doprava ponúka v nadchádzajúcej sezóne okrem pravidelných liniek rýchloloďami medzi Bratislavou a Viedňou, vyhliadkové plavby v rámci hlavného mesta a okolí, ako aj výlety do miest na Dunaji.

 

"Na pravidelnej plavbe medzi bratislavskými mostmi - tzv. Bratislavský okruh - dopĺňame zastávku na pravom brehu Dunaja, pri Propeleri. Cestujúcim tu ponúkame možnosť nástupu na plavbu alebo iba prevozu z mesta na petržalskú stranu do Sadu Janka Kráľa," priblížil Považan.

 

V lodnom parku k zmenám nedošlo. Slovenská plavba a prístavy - lodná osobná doprava má vo svojej flotile šesť lodí rozličných typov a kapacít, vhodných na rôzne príležitosti. Plavby budú aj v sezóne 2015 zabezpečovať tri rýchlolode, vyhliadkové lode Martin a Prešov a reštauračná loď Žilina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies