Na dubnickom zimnom štadióne zrekonštruovali chladenie za takmer milión eur

NETKY.SK • 16 November 2022, 13:37 • 2 min
Na dubnickom zimnom štadióne zrekonštruovali chladenie za takmer milión eur

DUBNICA NAD VÁHOM - Po päťmesačnej rekonštrukcii chladenia na zimnom štadióne v Dubnici nad Váhom vykorčuľovali dubnickí hokejisti opäť na domácu ľadovú plochu. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Valuchová.

slovakia

left justify in out

Do rekonštrukcie chladenia zimného štadióna investovala radnica z vlastných zdrojov takmer milión eur. Okrem samotného chladenia dostal zimný štadión aj nové mantinely. Tie pôvodné mesto presunulo na novovybudované hokejbalové ihrisko v areáli ZŠ s MŠ Pavla Demitru. Dubnický primátor Peter Wolf je presvedčený, že vynovená ľadová plocha bude novým impulzom pre dubnický hokej. Verí, že investície do zastaraného zimného štadióna budú pokračovať. Mesto sa podľa neho chce uchádzať o nenávratné finančné prostriedky z eurofondov, vďaka ktorým plánuje postupne obnoviť celý športový stánok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona