Na dostihoch v Anglicku triumfoval absolútny outsider, tipujúcich išlo roztrhať

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 14:19 • 2 min
Na dostihoch v Anglicku triumfoval absolútny outsider, tipujúcich išlo roztrhať

HEXHAM - Kôň so stávkovým kurzom 1000 triumfoval v utorok na dostihoch v anglickom Hexhame. Captain Sharpe nemal takúto astronomickú hodnotu pred štartom (kvóta 23 medzi deviatimi aktérmi), ale až pri "živom" tipovaní s názvom in-running.

slovakia

left justify in out

Posledný skok trojmíľového stíplového súperenia Northumberland Day Handicap Chase zdolal s odstupom približne 10 dĺžok a v tej chvíli sľuboval na stávkovej burze ako zdanlivo úplne beznádejný prípad tisícnásobok vkladu. Jazdec Thomas Dowson však 9-ročného zverenca Kennyho Johnsona rozpumpoval v záverečných vyše dvesto metroch k ohurujúcemu finišu, napokon spoločne triumfovali o trištvrte dĺžky.

 

Stalo sa to len deň po tom, ako Seyaady nečakane prehral opticky pomerne jasný foto-finiš v Carlisle, pričom mnohí hazardéri sa "ulakomili" na kurz 1,01, kým rozhodcovia vyhodnocovali snímku z cieľovej kamery. Informáciu aj s fotoseriálom priniesol Racing Post.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies