Na dopravnú situáciu počas festivalu Pohoda dohliadne polícia

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 09:37 • 2 min
Na dopravnú situáciu počas festivalu Pohoda dohliadne polícia

BRATISLAVA / TRENČÍN - S hudobným festivalom Pohoda na letisku v Trenčíne budú od štvrtka 10. júla až do nedele 13. júla spojené viaceré dopravné obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Na festivale očakávajú približne 30-tisíc návštevníkov, pričom väčšina príde autami už v prvý deň festivalu. Ako agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, vodičov čakajú dopravné obmedzenia najmä na ceste I/50 medzi Trenčínom a Drietomou, na diaľnici D1 v križovatke Chocholná, na križovatke ciest I/6 a I/50 v katastrálnom území Chocholná-Velčice aj na ceste II/507 v Trenčianskej Turnej či v meste Trenčín.

 

Polícia upozorňuje, že počas festivalu bude na cestách aj veľa chodcov. "Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne chce požiadať účastníkov cestnej premávky, aby počas štyroch dní festivalu zvýšili svoju opatrnosť, venovali sa sledovaniu situácie v cestnej premávke, rešpektovali dočasné dopravné značenie a najmä mysleli na vzájomnú ohľaduplnosť," uviedol Kudlička. Polícia bude dohliadať na bezpečnosť cestnej premávky, policajti budú kontrolovať dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, používanie reflexných prvkov u chodcov i alkohol za volantom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies