Cez víkend vyvrcholí Slovenský pohár akrobatických lyžiarov

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 14:14 • 2 min
Cez víkend vyvrcholí Slovenský pohár akrobatických lyžiarov

DONOVALY - Záverečným tretím kolom v sobotu 11. marca v stredisku Donovaly vyvrcholí Slovenský pohár akrobatických lyžiarov v disciplíne slopestyle. O víťazoch sa bude rozhodovať v kategóriách mužov, žien a juniorov.

slovakia

left justify in out

"Pozývam všetkých, aby si prišli užiť perfektný deň, zažiť trochu adrenalínu a povzbudiť slovenských freestyle jazdcov. Priebežné poradie Slovenského pohára hlavne v juniorskej časti je veľmi vyrovnané. Uvidíme, ako to dopadne aj medzi mužmi, kde je najväčším favoritom Peter Lengyel," povedal športový riaditeľ Úseku akrobatického lyžovania Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA) Tomáš Murgáč.

"Veľmi sa na Donovaly teším, chcel by som zopakovať víťazstvá z Kremnice a Jasnej. Rozbehnuté na celkový triumf to mám dobre. Spolu so samotnými pretekmi to bude pre mňa kvalitný tréning na Európsky pohár v Česku," povedal Peter Lengyel, ktorý vo februári v Jasnej získal titul majstra Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona