Na Dni otvorených dverí automobilka PSA Groupe Slovakia predstaví svoj nový model

NETKY.SK • 22 September 2016, 15:31 • 2 min
Na Dni otvorených dverí automobilka PSA Groupe Slovakia predstaví svoj nový model

TRNAVCA – Oslava 10. výročia spustenia výroby a predpremiéra nového modelu Citroën C3 budú hlavné témy už tradičného, piateho Dňa otvorených dverí (DOD) v trnavskej automobilke PSA Groupe Slovakia. Brány sa pre širokú verejnosť otvoria v sobotu 24. septembra o 10.00 h a na návštevníkov čakajú aj testovacie jazdy na novom modeli Citroën C3. Záver programu je plánovaný o 17.00 h.

slovakia

left justify in out

Narodeninová atmosféra zmení podľa vyjadrenia hovorcu Petra Šveca industriálne prostredie automobilky na nepoznanie. Na návštevníkov sa teší zabávač a tvorca stand-up comedy Juraj Šoko Tabaček. Deťom sa bude v čítacej zóne venovať známa slovenská herečka Zuzana Kronerová, budú sa môcť zapojiť aj do tvorivých dielní. V rozsiahlom areáli automobilky budú pripravené vláčikové súpravy pre plynulé a pohodlné presuny medzi jednotlivými atrakciami.

 

"Hviezdou" podujatia bude nový model trnavskej automobilky Citroën C3. Zatiaľ ho okrem zamestnancov automobilky videli len novinári a niektoré slovenské osobnosti. "Sobotný DOD bude príležitosťou pre blízkych a rodiny zamestnancov a širokú verejnosť, aby si ho aj vyskúšali na testovacom okruhu. Ešte stále to bude v exkluzívnej predpremiére. Premiéra je až 29. septembra na autosalóne v Paríži," uviedol Švec.

 

V ponuke programu bude hudobná formácia Hex. Vystúpia aj Replay Band, Váh River Band, tiež skupina zamestnanca automobilky NA EX, či František Age. Okrem hudobných, zábavných, tanečných a športových vystúpení, čakajú na návštevníkov aj náučné a vzdelávacie aktivity, zamerané napríklad na bezpečnosť, zdravie, životné prostredie, záchranu životov, ale aj pomoc psích záchranárov.

 

Organizátori odporúčajú použiť autobusovú dopravu, ktorá bude zadarmo. Autobusy označené logom Narodeninový festival pôjdu z Trnavy, Piešťan, Hlohovca, Šale, Senice, Nitry a Brezovej pod Bradlom.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies