Na Diplomat Cupe Piešťanské Čajky aj proti Hejkovej tímu ZVVZ USK Praha

NETKY.SK • 18 September 2018, 10:57 • 2 min
Na Diplomat Cupe Piešťanské Čajky aj proti Hejkovej tímu ZVVZ USK Praha

PIEŠŤANY - Piešťanské Čajky hostia počas nadchádzajúceho víkendu medzinárodný prípravný turnaj Diplomat Cup 2018, ktorý bude generálkou pred začiatkom novej basketbalovej sezóny. Čajky si na turnaj pozvali atraktívnych súperov zo zahraničia - ZVVZ USK Praha, KP Brno a UNI Győr.

slovakia

left justify in out



Turnaj sa uskutoční v termíne 21. - 22. septembra, hrať sa bude Final Four systémom, teda v piatok semifinálové zápasy a v sobotu duel o tretie miesto a finále. S pražským USK si Čajky hneď po turnaji zahrajú ešte jeden prípravný zápas. "Obdobie medzi domácim zápasom so Šopronom a Diplomat Cupom je veľmi náročné. Verím, že sa tvrdou prácou dopracujeme k tomu, čo chceme. Cieľom bude pretaviť nazbierané základne informácie a kondičný základ do špecifickejších basketbalových situácii. Na turnaji, na ktorom doma privítame atraktívnych súperov, chceme určit uspieť,“ uviedol tréner Piešťan Richard Kucsa v tlačovej správe klubu.

Zúčastnené družstvá na Diplomat Cupe budú divácky veľmi atraktívne. Azda najväčším lákadlom je účasť ZVVZ USK Praha. Niekoľkonásobné české majsterky a v roku 2015 víťazky Euroligy, ktoré patria dlhodobo k európskej špičke, vedie legendárna slovenská trénerka Natália Hejková. Kvalitou kádra za USK nezaostáva ani eurocupový tím UNI Győr a tretím do partie bude ďalší účastník Eurocupu a minuloročný vicemajster Česka KP Brno, s ktorým sa už Čajky v rámci prípravy stretli na brnianskom turnaji Jersey Cup, kde mu podľahli 56:62.

Rozpis zápasov / Diplomat Cup 2018:

21.9. (piatok): Piešťanské Čajky - UNI Győr (semifinále, 15.30 h), ZVVZ USK Praha - KP Brno (semifinále, 18.00 h)
22.9. (sobota): zápas o 3. miesto (15.30), finále (18.00)

Prípravný zápas:
23.9. (nedeľa): 11:00 Piešťanské Čajky - ZVVZ USK Praha
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies