Na diaľniciach D1 a D2 čakajú na vodičov dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 18:40 • 2 min
Na diaľniciach D1 a D2 čakajú na vodičov dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Motoristi musia počas nasledujúcich dní počítať s obmedzeniami na diaľniciach D1 a D2. Cestári budú pracovať na výstavbe ekoduktu, respektíve budú klásť emulzný mikrokoberec.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.
     

Na úseku D1 Behárovce - Fričovce budú cestári frézovať vozovku a položia dvojvrstvový emulzný mikrokoberec. Čiastočná uzávera diaľnice v tomto úseku bude v pravom jazdnom páse v smere na Prešov od stredy 8. júla od 7.00 h do soboty 11. júla do 20.00 h, následne v ľavom jazdnom páse v smere na Poprad od nedele 12. júla od 6.00 h do piatka 17. júla do 20.00 h. Cestná premávka bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu.
     

Na D2 pri Moravskom Svätom Jáne zas budú cestári pracovať na výstavbe ekoduktu ponad diaľnicu. Čiastočná uzávera D2 za križovatkou Malacky v smere na Kúty bude od stredy 8. júla do štvrtka 6. augusta, keď bude uzatvorený ľavý jazdný pás a doprava bude presmerovaná do pravého jazdného pásu. Od piatka 7. augusta do soboty 5. septembra budú prejazdné oba jazdné pásy a doprava bude v zúžených jazdných pruhoch. Od nedele 6. septembra do utorka 6. októbra bude zas uzatvorený ľavý jazdný pás a doprava bude presmerovaná do pravého jazdného pásu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies