FOTO Na diaľnici D2 pre nehodu zasahujú hasiči, úsek je neprejazdný

NETKY.SK • 20 Október 2016, 17:55 • 2 min
FOTO Na diaľnici D2 pre nehodu zasahujú hasiči, úsek je neprejazdný

BRATISLAVA - Diaľnica D2 je momentálne pre dopravnú nehodu neprejazdná. Došlo k nej na poludnie v smere z Malaciek do Bratislavy, kde narazil Ford Tranzit do jedného z návesov kamiónov odstavených v kolóne v pravom jazdnom pruhu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Pri náraze došlo k odrazeniu vozidla do zvodidiel a opätovnému nárazu do ďalšieho návesu kamióna stojaceho v kolóne. "Vozidlo Ford Tranzit, ktorého vodič prevážal sedem osôb, zostalo po dopravnej nehode stáť krížom cez ľavý jazdný pruh. Pri dopravnej nehode utrpeli ťažké zranenia dve maloleté osoby a dve dospelé ľahké," priblížila Mihalíková.

 

 

 

Zranených privolaná služba rýchlej zdravotnej pomoci previezla do bratislavských nemocníc. Dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča podľa Mihalíkovej vylúčené. "Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na návesoch na 3000 eur a na vozidle Ford Tranzit na 4000 eur," informovala hovorkyňa.

Hliadky dopravnej polície v uvedenom úseku v súčasnosti zabezpečujú odklon dopravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies