Na diaľnici D2 pri Veľkých Levároch došlo k nehode kamióna

NETKY.SK • 8 November 2014, 15:18 • 2 min
Na diaľnici D2 pri Veľkých Levároch došlo k nehode kamióna

BRATISLAVA - Na diaľnici D2, približne na úrovni Veľkých Levárov (21,5 km), došlo v smere na Kúty k dopravnej nehode kamióna, ktorý narazil do stredových zvodidiel.

slovakia

left justify in out

Momentálne je diaľnica v smere na Kúty uzavretá. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.
      

V smere do Bratislavy je prejazd možný jedine po krajnici. "Vodičom preto odporúčame, aby na prejazd využili iné cestné komunikácie," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Na mieste zasahuje 13 hasičov z Bratislavy, Malaciek, Senice so štyrmi kusmi techniky.
      

Podľa doterajšieho šetrenia poľský kamión z dosiaľ nezistených príčin prerazil stredové zvodidlá a prevrátil sa mu náklad. "Z prívesu popadala na vozovku časť farieb, ktoré sa rozliali," spresnila Kurucová. Ako dodala, vodič z nehody vyviazol bez zranení, dychová skúška požitie alkoholu u neho vylúčila. "Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom šetrenia," doplnila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies