AKTUALIZOVANÉ FOTO Na diaľnici D1 za Blatným kolabuje doprava: Kamión sa zrazil s dvoma dodávkami

NETKY.SK • 9 Január 2018, 08:01 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO Na diaľnici D1 za Blatným kolabuje doprava: Kamión sa zrazil s dvoma dodávkami

BRATISLAVA - Za Blatným v smere z Trnavy do Bratislavy havaroval v skorých ranných hodinách kamión, ktorý sa zrazil s dvoma dodávkami.

slovakia

left justify in out

Nehoda, ktorá sa stala na diaľnici D1 dnes krátko po 04:00, poriadne skomplikovala premávku, a to hneď v oboch smeroch. Podľa prvotných informácií z Operačného strediska HaZZ krátko po 04:00 pri Blatnom havaroval kamión a dve dodávky.

 

Kamión prevážajúci drevnú štiepku idúci smerom do Bratislavy sa zrazil s dodávkami smerujúcimi na Trnavu. Kamión sa prevrátil, poškodené sú aj zvodidlá. Z piatich účastníkov nehody sa dve osoby ľahko zranili. "Hasiči na mieste vykonali protipožiarne opatrenia a zasypávajú uniknutú naftu na vozovke," uviedlo operačné stredisko. Na mieste zasahuje päť hasičov s dvoma kusmi techniky.

 

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michala Szeiffa doprava na diaľnici D1 v smere do Bratislavy bola od 11.30 h sprejazdnená vo všetkých pruhoch. "V smere do Trnavy je z dôvodu odstraňovania tejto udalosti aj naďalej prejazdný len jeden jazdný pruh," doplnil Szeiff. Stellacentrum upozorňuje vodičov, že v tejto oblasti je potrebné aj naďalej rátať s dlhými kolónami a zdržaním.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona