Na diaľnici D1 sa na rovnakom kilometri stali nehody v oboch smeroch

NETKY.SK • 31 Júl 2012, 07:15 • 2 min
Na diaľnici D1 sa na rovnakom kilometri stali nehody v oboch smeroch

Na diaľnici D1 sa na rovnakom kilometri stali nehody v oboch smeroch - Doprava Diaľnicu D1 z Trnavy do Bratislavy zablokovala dopravná nehoda, ktorá sa stala na 33,5 kilometri. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Brat

slovakia

left justify in out

img

Diaľnicu D1 z Trnavy do Bratislavy zablokovala dopravná nehoda, ktorá sa stala na 33,5 kilometri.
      Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petra Hrášková, v dôsledku odstraňovania následkov nehody, ktorá sa stala približne o 16.15 h, je diaľnica neprejazdná. "Vodičov žiadame, aby sa diaľnici úplne vyhli, prípadne, aby zišli z nej na exite Voderady," pokračovala Hrášková.
      Zároveň informovala, že v opačnom smere diaľnice, prakticky na rovnakom mieste, sa približne o 16.30 h stala ďalšia dopravná nehoda. "Táto zablokovala v smere do Trnavy jeden jazdný pruh, ďalšie dva pruhy sú prejazdné," dodala Hrášková.
      Polícia v tejto súvislosti žiada vodičov, aby v uvedenom úseku zvýšili maximálne opatrnosť, v plnej mieste sa venovali jazde a riadili sa pokynmi príslušníkov polície.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies