Na diaľnici D1 pri Humpolci za zrazilo 20 áut, zásah záchranárov ovplyvnil premávku aj v opačnom smere

NETKY.SK • 23 November 2015, 14:08 • 2 min
Na diaľnici D1 pri Humpolci za zrazilo 20 áut, zásah záchranárov ovplyvnil premávku aj v opačnom smere

PRAHA - Hromadná havária až 20 áut zablokovala dnes dopoludnia na dve a pol hodiny premávku na českej diaľnici D1 pri Humpolci v smere na Prahu. Polícia uvoľnila pred poludním iba jeden jazdný pruh, informoval Český rozhlas. Novinky.cz citovali hovorkyňu polície Danu Čírtkovú, ktorá povedala, že záchranári odviezli dvoch zranených ľudí.

slovakia

left justify in out

Televízia ČT24 informovala, že zásah záchranárov ovplyvnil premávku aj v opačnom smere, pretože bolo potrebné prerezať zvodidlá a k nehode sa dostať z protismeru. Na 84,5. kilometri sa podľa policajnej hovorkyne zrazilo nákladné auto s dodávkou a piatimi osobnými autami, na 84. kilometri tri nákladné autá, dodávka a 11 osobných vozidiel, na 79,5. kilometri nákladné vozidlo, dodávka a osobné auto, na 79. kilometri búrala dodávka a na 101. kilometri tri nákladné a tri osobné vozidlá, v dôsledku čoho bola diaľnica na Prahu neprejazdná. 

 

K haváriám došlo aj na iných miestach diaľnice na Vysočine vrátane smeru na Brno, ale skončili sa bez zranení. Snehové prehánky a námraza dnes komplikovali dopravu v celom Česku. Na horách sú podľa televízie ČT24 cesty celkom pokryté snehom, v nižších polohách sa vyskytujú snehové prehánky, námraza a poľadovica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies