Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou budú platiť dočasné obmedzenia

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 15:28 • 2 min
Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou budú platiť dočasné obmedzenia

BRATISLAVA - Pri jazde medzi Bratislavou a Trnavou by mali byť vodiči v najbližších dňoch obozretnejší a opatrnejší. Pre prípravu na plánované čiastočné uzávery počas rekonštrukcie diaľnice D1 a výstavbu križovatky dôjde budúci týždeň k dočasným zmenám v doprave. Tie si vyžiadajú zníženie počtu jazdných pruhov a postupné znižovanie rýchlosti na 60 km/h. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

slovakia

left justify in out

V približne 1,5-kilometrovom úseku križovatky Blatné bude doprava presmerovaná z troch do dvoch jazdných pruhov. V pondelok 20. marca bude obmedzenie platiť pre smer z Trnavy do Bratislavy, a to od 5.00 do 11.00 h. V piatok 24. marca sa obmedzenia dotknú smeru z Bratislavy do Trnavy, a to od 14.00 do 22.00 h.

 

"Žiadame vodičov, aby v tomto úseku zvýšili pozornosť a riadili sa dopravným značením, pokynmi policajtov a v záujme zvýšenia bezpečnosti a plynulosti, prispôsobili rýchlosť jazdy," upozornila Baloghová.

 

Dôvodom zmeny je príprava jednotlivých bezpečnostných zložiek a správcu komunikácie, teda Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) na plánované čiastočné uzávery počas rekonštrukcie diaľnice D1 a výstavby križovatky Blatné od apríla do decembra tohto roka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona