Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočne obmedzená doprava

NETKY.SK • 2 August 2012, 11:35 • 2 min
Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočne obmedzená doprava

Na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočne obmedzená doprava - Doprava Doprava na diaľnici D1 v úseku medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočné obmedzená. Dôvodom je uzávierka cesty pre opravu vozovky.

slovakia

left justify in out

img

Doprava na diaľnici D1 v úseku medzi Bratislavou a Sencom bude čiastočné obmedzená. Dôvodom je uzávierka cesty pre opravu vozovky. TASR o tom informovala Národná diaľničná spoločnosť (NDS).
      Od piatka (3. 8.) tak budú obmedzenia v smere z Bratislavy do Senca na vonkajšom jazdnom pruhu od 21.00 h do pondelka (6. 8.) do 6.00 h. V opačnom smere zo Senca do Bratislavy zase čakajú vodičov obmedzenia tiež na vonkajšom jazdnom pruhu a to od piatka (17. 8.) od 19.00 h do nedele (19. 8.) do 14.00 h.
      "Počas celého trvania čiastočnej uzávierky bude premávka presmerovaná do voľných jazdných pruhov," priblížil hovorca NDS Marcel Jánošík. Spoločnosť sa tak podľa jeho slov ospravedlňuje vodičom za znížený komfort pri využívaní diaľnice v Bratislavskom kraji. "Zároveň žiadame motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia," dodal Jánošík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies