Na diaľnici D1 horel osobný automobil, vodič pohotovo zareágoval

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 13:03 • 2 min
Na diaľnici D1 horel osobný automobil, vodič pohotovo zareágoval

BECKOV – Na 108. kilometri diaľnice D1 pri obci Beckov v okrese Nové Mesto nad Váhom horelo v utorok (14.3.) večer po 21.00 h osobné motorové vozidlo.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, na mieste zasahovali traja príslušníci HaZZ z Nového Mesta nad Váhom.

 

"Po príchode na miesto hasiči zistili, že osobné motorové vozidlo je celé zasiahnuté plameňom, pričom vodičovi sa podarilo z horiaceho automobilu odpojiť prívesný vozík," priblížil Petrík.

 

Hasiči podľa neho nasadili na lokalizáciu a následnú likvidáciu požiaru jeden vysokotlaký prúd. Po uhasení automobil odvetrali, skontrolovali termovíznou kamerou a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. "Pri požiari nikto neutrpel zranenie, príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," doplnil hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona