Na demonštrantov bude v sobotu dohliadať polícia

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 18:09 • 2 min
Na demonštrantov bude v sobotu dohliadať polícia

BRATISLAVA - Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave prijalo špeciálne bezpečnostné opatrenia v súvislosti so zhromaždením a sprievodom pri príležitosti Dňa vzniku prvej Slovenskej republiky, ktoré sa uskutočnia v sobotu 14. marca v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavského policajného zboru Tatiana Kurucová. Na zabezpečenie verejného poriadku vyčlenil Policajný zbor potrebný počet policajtov. S miestnymi úradmi budú spolupracovať aj mestskí policajti. Počas presunu účastníkov zhromaždení bude polícia situáciu po trase sprievodu, ako aj v celom meste monitorovať. Obmedzenia v doprave sa budú odvíjať od aktuálnej bezpečnostnej situácie. ,,V prípade, ak sa zhromaždenie odkloní od pôvodného účelu, účastníci zhromaždenia porušia ustanovenia zákona o zhromažďovacom práve, alebo narušia verejný poriadok, Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave bude postupovať v súlade so zákonom a na obnovu verejného poriadku použije potrebné sily a prostriedky," uviedla Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies