Na D2 havarovalo auto plné ľudí, mladý Macedónec zraneniam podľahol

NETKY.SK • 6 August 2015, 11:44 • 2 min
Na D2 havarovalo auto plné ľudí, mladý Macedónec zraneniam podľahol

BRATISLAVA - Ranná nehoda na diaľnici D2 si vyžiadala život 22-ročného spolujazdca z Macedónska. Ďalší štyria ľudia, taktiež z Macedónska, sa zranili ľahko.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala krátko pred 7.30 h, približne na 33. kilometri diaľnice v smere z Bratislavy do Malaciek.

"Podľa dosiaľ vykonaného šetrenia na mieste nehody vodič vozidla zišiel z dosiaľ nezistených príčin z vozovky do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na ľavú stranu. Aj napriek vynaloženému úsiliu záchranárov na mieste 22-ročného muža resuscitovať zraneniam podľahol," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Ako dodala, zranenia ďalších štyroch členov posádky, 19-ročného vodiča a spolujazdcov vo veku 22, 27, 35 rokov, si vyžiadali prevoz do zdravotníckych zariadení. Materiálna škoda sa odhaduje na 4000 eur. "Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča vylúčené. Ďalšie okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila policajná hovorkyňa. Úsek diaľnice, kde sa stala nehoda, je naďalej prejazdný len v ľavom jazdnom pruhu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona