Na D2 havarovala cisterna, diaľnicu medzi Malackami a Zohorom uzavreli

NETKY.SK • 9 August 2013, 10:16 • 2 min
Na D2 havarovala cisterna, diaľnicu medzi Malackami a Zohorom uzavreli

BRATISLAVA - Diaľnica D2 v úseku Malacky - Zohor je obojsmerne uzavretá. Dôvodom je dnešná dopravná nehoda cisternového motorového vozidla prevážajúceho pohonné látky.

slovakia

left justify in out

Dopravná nehoda sa stala na 34,6 km diaľnice D2 v smere do Bratislavy. Na mieste sa nachádzajú hliadky Policajného zboru, ktoré premávku usmerňujú a odkláňajú na cestnú komunikáciu 1/2. "Diaľnica D2 v úseku Malacky – Zohor bude obojsmerne uzavretá v dopoludňajších hodinách. Polícia preto vyzýva vodičov, aby sa danému úseku vyhli," uviedol Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Ako informovala Silvia Jančovičová z Prezídia Hacičského a záchranného zboru, nehoda sa stala krátko pred 7.00 h. Havarovala cisterna, ktorá prevážala benzín. Pri dopravnej nehode utrpel zranenie jej vodič, ktorého previezli do zdravotníckeho zariadenia. Na mieste zasahuje 15 hasičov z Bratislavy a Malaciek, ktorí na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia. Benzín z poškodenej cisterny prečerpajú do náhradnej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies