Na D1 zmizlo viac ako 10 kilometrov diaľnice!

NETKY.SK • 15 Február 2018, 07:00 • 2 min
Na D1 zmizlo viac ako 10 kilometrov diaľnice!

PIEŠŤANY – Na diaľnici, ktorá spája kúpeľné mesto Piešťany a Trenčín sa stratilo viac ako 10 kilometrov. Všimol si to jeden šofér, ktorému to nedalo a sám si diaľku odmeral.

slovakia

left justify in out

V tomto prípade ide o úkaz, respektíve o informačnú tabuľu, ktorá vás upozorní pri výjazde z Piešťan smerom do Trenčína. Tabuľa informuje o 52 kilometroch, kým prídete do cieľa. Po pár kilometroch miniete ďalšiu tabuľu pri Hornej Strede, tá informuje vodičov o tom, že do Trenčína ostáva už len 32 kilometrov.

 

"V podstate som si to všimol veľakrát, ale keď chodievame na nákupy do Bratislavy, tak na D1-ke od Piešťan do Trenčína je tabuľa, že Trenčín je 52 kilometrov. Stále sa mi to zdalo, že je to dosť veľa," uviedol divák pre Tvnovivy.sk Patrik Darmo. To znamená, že niekde musí byť chyba, či už pri výjazde z Piešťan alebo pri Hornej Strede.

 

Podľa oficiálnych údajov je to z kúpeľného mesta do Trenčína iba 42 kilometrov, chyba je teda na tabuli, ktorá je umiestnená tesne za Piešťanmi. "Toto zvislé dopravné značenie je v súlade so schválenou projektovou dokumentáciou a však po overení skutkového stavu môžeme potvrdiť, že skutočne sú tam tie kilometre uvedené nesprávne," uviedla hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová. Tá informovala, že chybu určite odstránia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies