Na D1 v smere zo Senca do Bratislavy havarovalo nákladné vozidlo

NETKY.SK • 2 Jún 2020, 12:42 • 2 min
Na D1 v smere zo Senca do Bratislavy havarovalo nákladné vozidlo

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 v smere zo Senca do Bratislavy havarovalo nákladné vozidlo prevážajúce piesok. Zranila sa jedna osoba.

slovakia

left justify in out

O tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

 

Nehodu nahlásili krátko pred 11. hodinou asi na 24. kilometri D1. "Diaľnica je momentálne ešte prejazdná v dvoch jazdných pruhoch," poznamenali hasiči. Miesto dopravnej nehody a protipožiarne opatrenia na vozidle zabezpečuje šesť hasičov s dvomi kusmi techniky.

 

"Podľa doterajších informácií vodič nákladného vozidla jazdil v pravom jazdnom pruhu, pričom sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a zišiel ním na nespevnenú časť pravej krajnice," priblížila polícia na sociálnej sieti. Následne mal vodič strhnúť volant, aby dostal vozidlo späť do jazdného pruhu.

 

Došlo však k jeho prevráteniu aj s návesom. V súvislosti s odstraňovaním následkov nehody žiada polícia vodičov, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili podľa možnosti iné trasy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona