Na D1 sa odohrala scéna ako z Kobry 11: Slovenskí policajti sa predviedli v tom najlepšom svetle

NETKY.SK • 22 August 2018, 11:49 • 2 min
Na D1 sa odohrala scéna ako z Kobry 11: Slovenskí policajti sa predviedli v tom najlepšom svetle

Odvážny policajt odvrátil nebezpečenstvo uprostred diaľnice.

slovakia

left justify in out

Policajná hliadka, ktorá kontrolovala rýchlosť vodičov na diaľničnom úseku D1 medzi Trnavou a Bratislavou spozorovala auto, ktoré maximálny povolený limit evidentne prekročilo. Po tom, ako ho namerali, ho chceli zastaviť. Šofér sa však z porušenia predpisov odmietol zodpovedať, a tak spomalil a následne z auta za jazdy vyskočil a stratil sa v poli!

 

Neovládateľné auto s automatickou prevodovkou ale naďalej pokračovalo v jazde po diaľnici bez vodiča. Napriek tomu, že nešlo rýchlo, v premávke popri vozidlách jazdiacich rýchlosťou viac ako 100 km/h by mohlo predstavovať hotovú katastrofu. A tak sa jeden z mužov zákona rozhodol pre riskantný čin.

 

Policajti sa k autu priblížili a jeden z mužov za jazdy preskočil do prázdnej kabíny. Vozidlo takto bezpečne odstavil na krajnicu.

 

Pri neuveriteľnej akcii sa, našťastie, nikomu nič nestalo, nehode sa podarilo zabrániť. Polícia však zistila, že vozidlo, ktoré prekročilo maximálnu rýchlosť bolo kradnuté. Je teda jasné, prečo sa jeho vodič za každú cenu snažil utiecť. Po zlodejovi momentálne pátrajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies