Na cudzom aute chcel ujsť policajtom, havaroval

NETKY.SK • 3 August 2015, 11:06 • 2 min
Na cudzom aute chcel ujsť policajtom, havaroval

BRATISLAVA/KRUPINA - Na cudzom aute chcel ujsť policajtom, no havaroval. Cestný pirát, ktorý vyčíňal v okrese Kurpina pri nehode našťastie nikomu neublížil.

slovakia

left justify in out

Pri dychovej skúške mu namerali skoro 0,3 promile. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 33-ročný muž z Domaník sa v nedeľu podvečer zmocnil neuzamknutého Fiatu Doblo.Vozidlom prehol hliníkovú nadstavbu na rampe a cez Hontianske Nemce si to namieril do Krupiny. Za obcou Devičie si ho však všimla policajná hliadka. Na ich výzvy nereagoval a policajtom, ktorí ho prenasledovali, sa snažil ujsť. Vodič ohrozoval ostatných šoférov a predbiehal aj tam, kde je to zakázané, uviedla Faltániová. V Krupine havaroval, narazil do protiidúceho Audi a Fabie. Škody na autách po nehode vyčíslili na 5 500 eur. Vodiča obvinili z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Polícia prípade naďalej vyšetruje.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona