Na Creative Arts Emmy Awards dominovala šou Saturday Night Live

NETKY.SK • 18 August 2014, 09:31 • 2 min
Na Creative Arts Emmy Awards dominovala šou Saturday Night Live

LOS ANGELES - Komediálna televízna šou Saturday Night Live získala najviac cien na sobotňajšom odovzdávaní Creative Arts Emmy Awards, ktoré sa konalo v losangeleskom Nokia Theatre. Jednu z piatich trofejí pre tento program dostal aj Jimmy Fallon, ktorého vyhlásili za najlepšieho hosťujúceho herca v komediálnom seriáli.

slovakia

left justify in out

Po štyri ocenenia si pripísali seriály Hra o tróny (2011), Temný prípad (2013), Sherlock (2010) za epizódu His Last Vow a dokumentárny seriál Cosmos: A Spacetime Odyssey (2014). Cenu pre najlepšiu hosťujúcu herečku v komediálnom seriáli si odniesla Uzo Aduba za výkon v Orange Is the New Black (2013). Najlepšie hosťujúce herecké výkony v dramatickom seriáli zas predviedli Joe Morton v Škandále (2012) a Allison Janney v Masters of Sex (2013). Jeremy Irons dostal cenu pre najlepšieho rozprávača za dokument Levia hra. Čestnú Governor's Award udelili posmrtne kastingovej režisérke Marion Dougherty. 

 

Nominácie v 66. ročníku udeľovania televíznych cien Primetime Emmy, ktorých súčasťou sú aj Creative Arts Emmy Awards, oznámili 10. júla v losangeleskom Leonard H. Goldenson Theatre. Nominovaných predstavili herečka Mindy Kaling a moderátor Carson Daly spolu s predsedom Akadémie televíznych umení a vied Bruceom Rosenblumom. Primetime Emmy Awards rozdajú v pondelok 25. augusta taktiež v spomínanom Nokia Theatre, moderátorom ceremoniálu bude Seth Meyers. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.emmys.com, www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies