Na Colours of Ostrava sa predstaví aj Pandoo

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 16:02 • 2 min
Na Colours of Ostrava sa predstaví aj Pandoo

BRATISLAVA - Na českom festivale Colours of Ostrava sa predstaví aj víťaz štvrtého ročníka súťaže 1BAND2PLAY Honza Hrubý, ktorý vystupuje pod pseudonymom Pandoo. Informovali o tom organizátori podujatia dnes prostredníctvom oficiálnej webstránky www.colours.cz.

slovakia

left justify in out

O víťazstve mladého muzikanta rozhodla sedemnásťčlenná porota zložená z hudobných odborníkov, predošlých víťazov 1BAND2PLAY a zástupcov festivalu Colours of Ostrava, kultúrnej platformy StreetCulture a časopisu Full Moon. Práve na stagei známeho hudobného magazínu Pandoo odohrá svoj koncert. Okrem neho na Full Moon Stagei vystúpia aj poľská speváčka Brodka, talianska inštrumentálna formácia Zu či B4, Děti mezi reprákama, HRTL, Lazer Viking vs. Sabrehart, Metronome Blues, Mueran Humanos, Nauzea Orchestra, Ospalý pohyb, Please the Trees, Sacri Cuori, Syny, The Ills a Veena.


Súťaž 1BAND2PLAY nie je žánrovo ohraničená a je určená pre skupiny a interpretov, ktorí na svoje debutové albumy ešte iba čakajú. Po prvý raz sa konala v roku 2013 (vtedy ešte pod názvom 1MAN2PLAY) a premiérovou víťazkou sa stala speváčka a pianistka Bára Zmeková. O rok neskôr triumfovalo bratské duo Kaplan Bros., pričom minulý rok patril projektu Jested.


Festival Colours of Ostrava sa bude konať od 14. do 17. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic. Účasť na podujatí už skôr potvrdili Underworld, Tame Impala, Passenger, Of Monsters and Men, The Vaccines, M83, Thievery Corporation, Kodaline, Anohni, Slowdive, 2Cellos, Rocky Dawuni, Caro Emerald, Songhoy Blues, CC Smugglers, Nothing But Thieves, The Unthanks, Giant Sand, The Goddamn Gallows, My Baby, Villagers, Kiasmos a ďalší.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies