Na Colours of Ostrava príde Caro Emerald

NETKY.SK • 2 December 2015, 10:33 • 2 min
Na Colours of Ostrava príde Caro Emerald

BRATISLAVA - Na českom festivale Colours of Ostrava, ktorý sa uskutoční od 14. do 17. júla v areáli Dolních Vítkovic, vystúpi holandská džezová speváčka Caro Emerald.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná rodáčka z Amsterdamu by mala na podujatí predstaviť skladby z pripravovaného tretieho albumu, z ktorého zatiaľ zverejnila singel Quicksand. Názov ani termín vydania nahrávky zatiaľ nie je známy. Okrem Emerald už organizátori potvrdili účasť aj ďalších štyroch interpretov, ktorými sú Antony Hegarty, CC Smugglers, The Unthanks a My Baby.


Caro Emerald, vlastným menom Caroline Esmeralda van der Leeuw, debutovala v roku 2010 albumom Deleted Scenes From The Cutting Room Floor, s ktorým dobyla holandský rebríček a na prvej priečke sa udržala nepretržite 27 týždňov. O týždeň tak prekonala predchádzajúci rekord, ktorý držala štúdiovka Thriller (1982) zosnulého Michaela Jacksona. S druhým albumom The Shocking Miss Emerald (2013) dobyla okrem holandského aj britský rebríček.
Informácie pochádzajú z webstránky www.colours.cz a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies