Na Colours of Ostrava príde aj speváčka Laura Mvula

NETKY.SK • 14 December 2016, 15:20 • 2 min
Na Colours of Ostrava príde aj speváčka Laura Mvula

BRATISLAVA - Na český festival Colours of Ostrava príde aj anglická soulová speváčka Laura Mvula.

slovakia

left justify in out

"Ambiciózna a nevšedná hudba Laury Mvula nezodpovedá bežným soulovým, džezovým a popovým štandardom. Vzpiera sa konvenciám a poslucháča strháva súhrnom orchestrálneho napätia, nepredvídateľne vzrušujúcich melódií, abstraktných textov a odvážne emancipovaných myšlienok," uviedla riaditeľka festivalu Zlata Holušová.


Podujatie sa bude konať od 19. do 22. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave a účasť na ňom už skôr potvrdili Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Benjamin Clementine, Moderat a Pierce Brothers.


Tridsaťročná Laura Mvula sa pohybuje na scéne od roku 2012. V marci 2013 vydala debutový album Sing to the Moon, ktorý sa v UK Charte dostal na deviate miesto. Tento rok uviedla na trh druhý album The Dreaming Room. Interpretka sa objavila na zozname nominovaných v ankete BBC Sound of 2013. Podarilo sa jej získať dve MOBO Awards, na konte má aj tri nominácie na BRIT Awards, dve na Mercury Prize či jednu na Ivor Novello Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona