Na Colours of Ostrava príde aj anglický pesničkár Passenger

NETKY.SK • 21 December 2015, 11:02 • 2 min
Na Colours of Ostrava príde aj anglický pesničkár Passenger

BRATISLAVA - Na českom festivale Colours of Ostrava, ktorý sa uskutoční od 14. do 17. júla v areáli Dolních Vítkovic, sa predstaví aj anglický pesničkár Passenger. Účasť na festivale už skôr potvrdili tiež Anohni, Caro Emerald, CC Smugglers, Slowdive, The Unthanks a My Baby.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Passenger, vlastným menom Michael David Rosenberg, začínal v rovnomennej kapele, s ktorou vydal album Wicked Man's Rest (2007). Skupina sa následne rozpadla, no Rosenberg si ponechal jej názov a pokračoval v hudobnej kariére ako sólista.

 

Vydal nahrávky Wide Eyes Blind Love (2009), Divers & Submarines (2010), Flight Of The Crow (2010), All The Little Lights (2012), Whispers (2014) a Whispers II (2015). Jeho najznámejšou skladbou je Let Her Go, ktorá v britskom singlovom rebríčku obsadila druhú priečku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona