Na Colours of Ostrava bude mať zastúpenie aj slovenská scéna

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 16:15 • 2 min
Na Colours of Ostrava bude mať zastúpenie aj slovenská scéna

BRATISLAVA - Na českom festivale Colours of Ostrava bude mať zastúpenie aj slovenská hudobná scéna.

slovakia

left justify in out

Bude ju reprezentovať napríklad aj uznávaný džezmen Peter Lipa, ktorý v súčasnosti hrá so skupinou v zložení Michal Fedor (bicie), Michal Žáček (saxofón), Michal Šimko (basgitara) a Peter Lipa ml. (klávesy).


Kapela Medial Banana predstaví svoj zatiaľ posledný album Rockin’ it (2016). Na Full Moon Stagei zahrajú formácie The Ills a Ospalý pohyb Martina Burlasa. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na koncerty kapiel Korben Dallas či Bad Karma Boy, ktorá dala prednosť Ostrave pred vystúpením v estónskom Tallinne. Elektronický žáner budú zastupovať FVLCRVM, čo je projekt Pištu Kráľoviča, a tiež dídžej Jimmy Pé.


Festival ponúkne aj špeciálny projekt Ornamenty Slovenského ľudového umeleckého kolektívu (SĽUK) s Pacora Triom, Marekom Pastírikom a speváčkou Evou Miškovičovou.


Festival Colours of Ostrava sa bude konať od 14. do 17. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic. Účasť na podujatí už skôr potvrdili Underworld, Tame Impala, Passenger, Of Monsters and Men, The Vaccines, M83, Thievery Corporation, Kodaline, Anohni, Slowdive, 2Cellos, Rocky Dawuni, Caro Emerald, Songhoy Blues, CC Smugglers, Nothing But Thieves, The Unthanks, Giant Sand, The Goddamn Gallows, My Baby, Villagers, Kiasmos a ďalší.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies