Na členky japonskej skupiny AKB48 zaútočil muž s pílou

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 12:52 • 2 min
Na členky japonskej skupiny AKB48 zaútočil muž s pílou

TOKIO - Dve členky japonskej dievčenskej skupiny AKB48 skončili v nedeľu v nemocnici po tom, čo na ne zaútočil muž s pílou.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v meste Takizawa počas stretnutia skupiny s priaznivcami. Osemnásťročná Anna Iriyama, o rok staršia Rina Kawaei a nemenovaný člen štábu utrpeli rezné poranenia na rukách a hlavách a museli ich ošetriť v nemocnici, odkiaľ ich dnes prepustili. Útočníka, 24-ročného Satorua Umetu, polícia zatkla a momentálne sa snaží zistiť motív útoku. Manažment skupiny po nedeľnom incidente zrušil pondelkový koncert v Tokiu a tiež aj iné podujatia.

 

 

Jedna z najlepšie zarábajúcich skupín na svete AKB48 vznikla v roku 2005 a v súčasnosti ju tvorí 140 dievčat, pričom najstaršie majú niečo cez 20 rokov. Je zapísaná do Guinnessovej knihy rekordov ako najväčšia popová skupina na svete. Jej zakladateľom je producent Yasushi Akimoto. Ten prišiel s konceptom dievčenskej formácie, ktorú môžu fanúšikovia vidieť každý deň, nielen občas na koncertoch. Preto majú AKB48 svoje vlastné divadlo, kde rozdelené na tímy vystupujú každý deň. Napriek tomu je o vstupenky stále obrovský záujem. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies