Na cintoríne v Trnave niekto otvoril hrobku rómskeho vajdu

NETKY.SK • 26 Január 2021, 15:11 • 2 min
Na cintoríne v Trnave niekto otvoril hrobku rómskeho vajdu

V Trnave sa niekto pokúsil vykradnúť hrob rómskemu vajdovi, ktorého pochovali pred vyše 4 rokmi. Chceli mu odsudziť šperky?

slovakia

left justify in out

V Trnave dnes privolali políciu na cintorín, kvôli hrobke rómskeho vajdu, ktorú niekto otvoril. Miesto bolo zadokumentované a bude sa overovať, či došlo ku krádeži predmetov z hrobového miesta. Vyšetrujú sa spôsobené škody na pomníku a prípadná krádež. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin hanobenia miesta posledného odpočinku.

 

img

Vzhľadom na hmotnosť platne policajti predpokladajú, že hrobku otváralo niekoľko osôb. Obracajú sa na občanov, ktorí navštívili mestský cintorín na Ul. Terézie Vansovej v Trnave a videli pohyb podozrivých osôb v okolí hrobky, aby všetky informácie oznámili na číslo 158 alebo poslali súkromnú správu na facebookovú stránku trnavskej krajskej polície, uviedla polícia na sociálnej sieti. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies