Na Cibula Fest príde aj Graham Candy

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 12:31 • 2 min
Na Cibula Fest príde aj Graham Candy

BRATISLAVA - Na Cibula Feste vystúpi aj spevák a skladateľ Graham Candy z Nového Zélandu.

slovakia

left justify in out

"Je naozaj skvelé, že sme do nášho hudobného programu získali tohto fantastického interpreta. Bude to jeho prvá návšteva Slovenska a nás teší, že práve na Cibula Feste," prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.


Dvadsaťpäťročný Graham Candy zaujal v roku 2014 vďaka skladbe She Moves (Far Away), ktorú s ním nahral nemecký dídžej Alle Farben a tiež vďaka piesni The Sun (feat. Parov Stelar). Hudobník, ktorý má na konte aj sólový hit Holding Up Balloons, vydal 6. mája svoj debutový album Plan A.


Cibula Fest sa bude konať 22. a 23. júla na letisku v Holíči. Účasť na podujatí už skôr potvrdili Thomas Anders, známy z dua Modern Talking, Scooter, Chinaski, Hex, No Name, Buty, Iné Kafe, Support Lesbiens, Škwor, The Paranoid a ďalší. Pred samotným festivalom sa bude vo štvrtok 21. júla konať podujatie Onion Magic Story venované elektronickej hudbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona