Na Cibula Fest príde aj Captain Jack, teší sa na slovenské pivo

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 17:32 • 2 min
Na Cibula Fest príde aj Captain Jack, teší sa na slovenské pivo

BRATISLAVA - Jednou z najväčších hviezd česko-slovenského multižánrového oper air festivalu Cibula Fest 2017 bude legendárna formácia Captain Jack, ktorá v 90. rokoch valcovala svetové hitparády. Frontman tejto eurodancovej kapely Bruce Lacy prezradil, na čo sa na Slovensku teší najviac.

slovakia

left justify in out

Festival každoročne privíta viac ako 10.000 návštevníkov a v posledných rokoch sa stalo tradíciou, že na ňom okrem českej a slovenskej hudobnej špičky vystúpi aj zahraničný headliner. V minulosti to boli napríklad Alphaville, Thomas Anders s Modern Talking Bandom, Bell, Book and Candle, Graham Candy či Scooter. Tohtoročnou zahraničnou hviezdou je Captain Jack so svojimi diskotékovými hitmi. "Cestujem po celom svete a vraciam ľudí späť do 90. rokov. Chcem sa poďakovať za pozvanie do Holíča a sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou Cibula Festu 2017," povedal pre médiá Bruce Lacy.

 

 

Formácia Captain Jack sa v júli chystá vydať nový singel In the Army Now, ktorú považuje za najsilnejšiu skladbu, akú kedy urobila. "Je to naozaj úžasná pesnička a určite ju zahráme i na festivale v Holíči. Pre túto pieseň pripravujeme aj veľkolepý videoklip," pokračuje Lacy, pre ktorého to nebude prvá návšteva Slovenska. Minulý rok vystupoval v Bratislave a Michalovciach a zrejme tam prišiel na chuť aj slovenskému pivu. "Dajte mi miestne pivo a veľký kurací šalát. Budem spokojný a šťastný po celý zvyšok dňa," zažartoval Bruce.

 

Okrem Captaina Jacka sa fanúšikovia festivalovej zábavy pod holým nebom môžu tešiť aj na desiatky ďalších kapiel a spevákov na štyroch pódiách. Ďalšou zahraničnou kapelou bude melodicmetalová formácia Freedom Call. Českú a slovenskú hudobnú špičku budú zastupovať napríklad Tomáš Klus, Xindl X, Iné Kafe, Polemic, Horkýže Slíže, Walda Gand, Dymytry, DJ Ekg, DJ Milan Lieskovský, ale aj čerství držitelia hudobných cien Anděl - speváčka Lenny a kapela Jelen.

 

Cibula Fest sa uskutoční od 20. do 22. júla na holíčskom letisku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies