Na chodníku pred domom v obci Polomka, zavraždili 50-ročnú ženu

NETKY.SK • 20 August 2015, 15:52 • 2 min
Na chodníku pred domom v obci Polomka, zavraždili 50-ročnú ženu

BRATISLAVA - V obci Polomka, okres Brezno, našli dnes na chodníku pred rodinným domom na Záhradnej ulici mŕtvu 50-ročnú obyvateľku tejto dediny.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici už začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

 

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, za doposiaľ nezistených okolností ju páchateľ úmyselne usmrtil v presne nezistenom čase v stredu (19.8.) od 21.30 h do dnešného rána 5.15 h.

 

"Bodnorezným nástrojom jej spôsobil poranenie v oblasti krku, hrudníka a chrbta. Zraneniam na mieste podľahla. Polícia prípad zadokumentovala a tím vyšetrovateľov a kriminalistov začal intenzívne pracovať na objasnení prípadu. Po vykonaní všetkých procesných úkonov vytypovali podozrivú osobu a začali po nej pátrať. V popoludňajších hodinách podozrivého, ktorým je 43-ročný muž z okresu Brezno, polícia v Banskej Bystrici zadržala," uviedla Faltániová.

 

Polícia v súčasnosti s podozrivým vykonáva procesné úkony. Ďalšie informácie o skutku a páchateľovi poskytne hneď, ako to bude možné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies