Na chodníku medzi Mostom Apollo a Prístavným mostom našli mŕtvolu

NETKY.SK • 21 November 2016, 07:11 • 2 min
Na chodníku medzi Mostom Apollo a Prístavným mostom našli mŕtvolu

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti začali vyšetrovať okolnosti úmrtia 74-ročného Bratislavčana. Oznámenie o jeho nehybnom tele na chodníku medzi Mostom Apollo a Prístavným mostom prijali strážcovia zákona v sobotu (19.11.) okolo 20.40 h. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Prijali sme oznámenie, že na chodníku medzi Mostom Apollo a Prístavným mostom, približne šesť metrov od oplotenia areálu samotného prístavu, v blízkosti križovatky ulíc Prístavná a Plynárenská, sa nachádza osoba, ktorá nejaví známky života," uviedla Kurucová. Na miesto bol okrem policajnej hliadky privolaný aj lekár, ktorý potvrdil smrť muža. "Vonkajšie zranenia na tele osoby nezistil. Pre zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," doplnila Kurucová.

 

V tejto súvislosti začal poverený policajný príslušník trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies