Na Championship 2017 v Šamoríne bude štartovať aj Richard Varga

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 15:7 • 2 min
Na Championship 2017 v Šamoríne bude štartovať aj Richard Varga

Šamorín - V športovom komplexe v Šamoríne sa v júni zíde svetová špička na MS v triatlone pod hlavičkou Challenge Family - The Championship 2017. Účasť na podujatí potvrdil aj najúspešnejší slovenský triatlonista Richard Varga - účastník OH 2012 v Londýne (22. miesto) a OH 2016 v Riu de Janeiro (11. priečka).

slovakia

left justify in out

"Budú to výborné preteky a som šťastný, že budem ich súčasťou. Pretekať v domácich podmienkach a pred domácimi fanúšikmi je sen každého triatlonistu. Teším sa na krásny areál, výbornú trať a skvelú atmosféru. V Šamoríne sa predstavia hviezdy svetového triatlonu, priaznivci tohto športu sa môžu tešiť na parádne preteky," sprostredkoval slová Richarda Vargu mediálny manažér podujatia Martin Simonides.

 

V sobotu 3. júna sa na štart stredného triatlonu (1,9 km plávanie, 90 km bicykel, 21,1 km beh) postaví 900 pretekárov z 56 krajín. Na podujatí budú okrem Vargu štartovať aj ďalšie esá svetového triatlonu ako Richard Murray, Rachel Klamerová, Helle Frederiksenová, Melissa Hauschildtová, Heather Wurteleová, Anja Beraneková, Michael Raelert, Lionel Sanders, Ellie Salthouseová, Ruedi Wild, či Radka Vodičková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona