Na ceste vyhasol ďalší život, po náraze auta do stromu zomrelo mladé dievča

NETKY.SK • 2 Január 2018, 11:48 • 2 min
Na ceste vyhasol ďalší život, po náraze auta do stromu zomrelo mladé dievča

BYSTRÉ - Na ceste medzi obcami Hermanovce nad Topľou a Bystré vo Vranovskom okrese došlo v pondelok (1.1.) večer k smrteľnej dopravnej nehode. O život prišla 17-ročná spolujazdkyňa.

slovakia

left justify in out

Ako v utorok informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, nehoda sa stala pred 19.00 h. Mladík (19) viedol v tom čase osobné auto v smere od Hermanoviec nad Topľou.

 

"Približne 250 metrov (m) pred obcou Bystré z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo cesty, do priekopy, v smere svojej jazdy, kde po asi 20 m narazil prednou pravou časťou auta do stromu, v dôsledku čoho vozidlo vyhodilo na cestu. Auto ešte rotáciou odhodilo do protismeru a zostalo na kolesách," vysvetlil.

 

Pri dopravnej nehode utrpela 17-ročná spolujazdkyňa z Hanušoviec nad Topľou ťažké zranenia nezlučiteľné zo životom, ktorým na mieste podľahla. Vodič mal ťažké zranenia s predbežnou dobou liečby približne osem týždňov.

 

"Z tohto dôvodu nebol schopný vykonať dychovú skúšku na zistenie požitia alkoholu a preto bol nariadený odber krvi," doplnil Džobanik. Nehodu vyšetrujú vranovskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona