Na cestách Trenčianskeho kraja zomrelo tento rok 6 ľudí, najmenej na Slovensku

NETKY.SK • 6 August 2013, 08:55 • 2 min
Na cestách Trenčianskeho kraja zomrelo tento rok 6 ľudí, najmenej na Slovensku

TRENČÍN – Na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa v minulom týždni stalo 22 dopravných nehôd. Nikto pri nich nezomrel, ani neutrpel ťažké zranenia. Informoval o tom odbor dopravnej polície Prezídia Policajného zboru.

slovakia

left justify in out

Od začiatku roka do 4. augusta 2013 sa na cestách TSK stalo 728 dopravných nehôd (medziročný pokles o deväť). Zomrelo pri nich šesť ľudí, čo je o 12 menej ako v rovnakom období minulého roka. Ťažké zranenia utrpelo 33 osôb, teda medziročne o 20 menej. 

Od začiatku roka sa na slovenských cestách stalo 7758 dopravných nehôd (medziročný pokles o 67), zomrelo pri nich 110 ľudí, čo je o 59 menej ako v rovnakom období vlani. Najviac obetí si tento rok vyžiadali cesty Prešovského samosprávneho kraja (PSK). Pri dopravných nehodách tam zomrelo už 23 ľudí, čo je rovnaký počet ako v Banskobystrickom, Trenčianskom a Bratislavskom kraji dohromady. Najmenej obetí dopravných nehôd, konkrétne šesť, má tento rok stále Trenčiansky samosprávny kraj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona