Na cestách stredného Slovenska a pod Tatrami je zľadovatený sneh

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 18:38 • 2 min
Na cestách stredného Slovenska a pod Tatrami je zľadovatený sneh

BRATISLAVA – Na úsekoch ciest II/526 hranica okresov Detva/Poltár - Kokava nad Rimavicou, II/537 Podbanské - Tatranská Lomnica, II/538 Tatranská Štrba - Štrbské Pleso, II/578 Skalka - Kremnica a na cestách III. triedy v oblastiach Kremnice a Kokavy nad Rimavicou sa nachádza zľadovatený sneh.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe. Všetky diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne suchý, miestami vlhký až mokrý, v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska miestami pokrytý vrstvou utlačeného snehu do troch centimetrov, niekde až do piatich centimetrov.

 

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký, okrem horských priechodov Vrchslatina, Huty a Vernár, kde je povrch vozoviek miestami pokrytý vrstvou utlačeného snehu do dvoch centimetrov, na horskom priechode Herlianske sedlo do piatich centimetrov. Horský priechod Šútovce je uzatvorený pre vozidlá nad desať metrov dĺžky, pre tento typ áut je potrebné na horskom priechode Vrchslatina použiť snehové reťaze.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies