Na cestách sa tvorí poľadovica, vodiči by mali jazdiť opatrnejšie najmä na východnom Slovensku

NETKY.SK • 25 December 2017, 13:52 • 2 min
Na cestách sa tvorí poľadovica, vodiči by mali jazdiť opatrnejšie najmä na východnom Slovensku

BRATISLAVA - Vodiči by mali byť o čosi opatrnejší, a to najmä na cestách na východnom Slovensku. Upozorňuje na to Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Podľa webového portálu zjazdnost.sk sa na cestách v okolí Levoče tvorí poľadovica. Okrem toho treba na niektorých úsekoch počítať aj s hmlou. Hmla s dohľadnosťou do 50 m sa vyskytuje v okolí Turne nad Bodvou (okres Košice-okolie) a Lipian (okres Sabinov), do 100 m v lokalitách Stropkov, Moldava nad Bodvou (okres Košice-okolie), Čaňa (okres Košice-okolie), Sobrance a Bertotovce (okres Prešov).

 

V súčasnosti by mali byť všetky diaľničné úseky, rýchlostné cesty ako aj cesty I., II. a III. triedy zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska je pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu do 3 cm.

 

Zjazdné sú tiež horské priechody. Povrch vozovky je prevažne vlhký až mokrý. Výnimkou je horský priechod Huty s vrstvou utlačeného snehu do 2 cm a horský priechod Herlianske Sedlo s kašovitým snehom do 5 cm.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies