Na cestách hrozí poľadovica, vodičov potrápi aj dážď, vietor a sneh

NETKY.SK • 12 December 2016, 15:56 • 2 min
Na cestách hrozí poľadovica, vodičov potrápi aj dážď, vietor a sneh

BRATISLAVA - Cestári varujú vodičov pred poľadovicou, nárazovým vetrom, snehom, silným dažďom či zníženou dohľadnosťou.

slovakia

left justify in out

Nárazový vietor hrozí v oblasti Tatranskej Štrby, Kremnice, Banskej Štiavnice či Pezinka. "Znížená dohľadnosť do 100 metrov je pre silný dážď so snehom v lokalite Nová Bystrica (okres Čadca)," uvádza Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnosť.sk.

 

Snehové reťaze treba použiť pre všetku dopravu na ceste II/584 v úseku Srdiečko - Bystrá. Poľadovica môže prekvapiť na ceste II/531 v okrese Rimavská Sobota, na ceste II/547 Margecany - Spišské Vlachy a ceste III/3420 Víťaz-Dolina - Kluknava.

 

Horský priechod Šútovce a úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom uzatvorili pre vozidlá nad desať metrov. Diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné, rovnako aj cesty I., II. a III. triedy. Na vozovkách vo vyšších polohách však treba počítať s niekoľkocentimetrovou utlačenou či kašovitou vrstvou snehu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies